Pàgines

dimarts, 7 de febrer de 2017

Per fiiiiiiiiiiiii!

Per fiiiiiiiií! Després de mirar al cel i estar molt pendents de les previsions meteorològiques i amb el permís del Déu Èol... El temps ens permet anar a esquiar!! 

Ara sí que podem tancar la maleta!!! No oblideu posar ganes i il.lusió!!!!

Aquí us deixem algunes recomanacions:

Ÿ  SORTIDA: dimecres, 8 de febrer a les 6.45 h del matí. Parada de taxi de la plaça del Congrés.
En arribar a les pistes trucarem a l’escola. El viatge és de 3 h. aproximadament (pararem a esmorzar). Truqueu a l’escola per saber de la nostra arribada.
Ÿ  RECOMANACIONS PER AL VIATGE: El primer dia han de portar posada la roba d’esquí, però cal tenir present que a dalt de l’autocar cal que es puguin treure roba per a no passar calor. La gent que es conscient que es mareja, no haurien d’esmorzar ni llet ni líquids.
Ÿ  DINERS: No es obligatori, però tindran la possibilitat d’adquirir productes típics de la zona (bull, galetes, embotits…). Els mestres no ens fem responsables dels diners que portin.
Ÿ  MÒBILS I CÀMERES DE FOTOS: Els poden portar, però n’han de fer-se responsables. Cal saber que estaran prohibits fora dels moments permesos. Els deixarem trucar a casa abans i després de sopar. Cal posar-lo dins la maleta, no dins de la motxilla.
Ÿ  motxilla del primer dia AMB:   
-          Esmorzar i aigua.
-          Guants.
-          Barret.
-          Ulleres.
-          Crema (cara i llavis).
-          Bossa de plàstic (mareig).

-          Mitjons i samarreta de recanvi.

Àngels, Núria, Sergi i Ivan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada