Pàgines

divendres, 10 de febrer de 2017

DIARI DEL SEGON DIA
Després d'un bon esmorzar, hem pujat a pistes ja que el Sol i un cel ben blau ens ha permés gaudir d'un gran dia d'esquí...
Després de pujades i baixades, remuntadors, escaleta, cunya i alguna caiguda...hem recuperat forces en el restaurant de pistes. El menú: macarrons, mandonguilles i postre a escollir.
Sense gairebé temps per pair el dinar, els monitors ens han vingut a buscar per fer una altre sessió de perfeccionament d'esquí...

Mentre recolliem el material els més intrèpids han passat uns moments divertits amb la neu...Un cop baixat de pistes hem canviat els esquís per quads i per tir amb arc!!!

Abans de la dutxa, no podíem marxar sense fer una visita a Ca la Nuria, segur que demà podreu fer un petit tast dels productes típics de la zona.


Per agafar forces, un bon sopar!!! menú pizza, pollastre amb patates xips i un gelat!!Per acabar el dia, "Got talent Vallter 2017", però les imatges d'aquests moments viscuts són per a nosaltres!!!!


Ara toca fer maleta i deixar-ho tot preparat per demà, que matinarem ja que ens esperen 3 hores de curset d'esquí!!!! Esperem passar una nit tant plàcida com la nit anterior!!

Si demà ens és possible, farem la última entrada, bona niiiit!!!


Ivan, Sergi, Àngels i Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada