Pàgines

dissabte, 11 de febrer de 2017

Adéu Vallter!


Avui és el dia desitjat per a tots vosaltres: JA HAN RETORNAT ELS VOSTRES VAILETS!
Els seus rostres reflecteixen ja el cansament d'aquests dies: l'esforç de l'esport de neu, el neguit d'estar lluny dels pares, les emocions de compartir la nit amb els amics... i també el desig de veure-us!


Ara que ja els teniu, un altre cop a casa, uns us explicaran mil i una aventures, altres respondran al vostre interrogatori amb senzills monosíl·labs i uns quants cauran al sofà rendits i s'endinsaran en un son profund i reparador que durarà més de dotze hores...

Passi el que passi, us podem ben assegurar que ha estat una EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE i han estat immensament FELIÇOS... si més no, aquest ha estat el nostre desig!

Per acabar volem agrair als companys i professors de 3er d'ESO els bons moments que hem pogut compartir. Han estat els nostres germans grans aquests dies. Al conductor Joan que ens ha dut tots els dies en autocar i també a totes les famílies que han seguit aquest blog.
MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Ens retrobem el dilluns a l'escola amb la motxilla plena d'anècdotes, il·lusions, emocions compartides i records viscuts que restaran sempre en la vostra memòria.

Aqui teniu les últimes imatges de la sortida!                                                                                   Núria, Sergi, Iván i Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada